Stop met zoeken!

Wij hebben de oplossing voor jouw intieme gezondheid.

Multi-Gyn heeft een breed assortiment producten voor de behandeling van onaangename geur, jeuk, afscheiding en droogheid. Ze geven snelle verlichting, zijn vrij van hormonen en gebaseerd op natuurlijke ingrediënten.

Schimmelinfectie of BV?

Als je niet zeker weet of je te maken hebt met een vaginale schimmel, heb je naar alle waarschijnlijkheid last van bacteriële vaginose (BV), de meest voorkomende vaginale infectie.

Bekijk de onderstaande producten om de juiste te kiezen voor je symptomen. En het beste is nog wel: allebei de producten bieden snelle verlichting!

Multi-Gyn ActiGel behandelt onaangename (vis)geuren, waterige afscheiding en irritatie als gevolg van bacteriële vaginose.

Multi-Gyn FloraPlus behandelt jeuk, irritatie en witte brokkelige afscheiding die wordt veroorzaakt door een vaginale schimmelinfectie.

Twijfel je nog? Hier heb je een tip: gebruik onze oplossingstool.

Het klinkt allemaal geweldig, maar hoe werkt Multi-Gyn?

Een disbalans van de vaginale flora is een van de meest voorkomende oorzaken van ongemakken zoals sterke geur, jeuk, droogheid, een branderig gevoel en onaangename afscheiding. Multi-Gyn-producten herstellen de natuurlijke balans en geven ook snelle verlichting.

Het basisbestanddeel is het 2QR-complex, een natuurlijke molecule afkomstig van de plant Aloë Barbadensis.

Meer informatie

Meer weten?

Waar kan ik Multi-Gyn-producten kopen?

Hoera, je vaginale ongemakken zijn binnenkort voorbij! Multi-Gyn-producten zijn vrij verkrijgbaar bij apotheken en drogisten in meer dan 50 landen over de hele wereld.